Toiminta

tanssi

 

Yhdistyksellä on oma kreikkalaisia kansantansseja esittävä ryhmä Madares.

Lisätietoja:  terttumar.ronkko(at)gmail.com

sirtos

Julkaisemme jäsenillemme omaa Sirtos-lehteä, jossa on matkakertomuksia Kreikasta, kreikkalaiseen kulttuuriin ja elämänmenoon liittyviä kirjoituksia, vinkkejä ym. tietoa.

Sirtoksessa voi myös mainostaa.

Lisätietoja ja suunnitteluapua mainosasioissa saa Päivi Tiaiselta:
tiainen977@gmail.com

Suomi-Kreikka yhdistysten liittojulkaisee Filellinas-lehteä kaksi kertaa vuodessa. Lehden pääset lukemaan tästä linkistä.

matkat

Teemme tutustumisretkiä toisiin jäsenyhdistyksiin ja merkittäviin kulttuuritapahtumiin. Retket ovat saanet hyvän suosion, ja tunnelma on taattu. Keväinen linturetki lähiseudun tarkkailupaikoille on sekin jo perinne.

Kantapöytäiltoja järjestetään joka kuukauden 1. keskiviikko (poislukien kesäkuukaudet). Kantapöytäilloissa tutustut Kreikka-henkisiin ystäviin hyvän ruuan ja juoman äärellä.

Paikkana on ravintola Kreeta, Maaherrankatu 23.

ruokia 

Perinteisiä kreikkalaisen ruuan kursseja on järjestetty jo useampana vuonna Kari Oittisen ja Jussi Partasen opastuksella.

Ruokakurssi 04-03-2017

Reseptejä

Gavrielides Foods on perheyritys, joka on tullut tunnetuksi Suomessa kreikkalaisten elintarvikkeiden maahantuojana.muutoiminta

Tuemme kreikan kielen opiskelua ja kreikkalaisten kansantanssien harrastamista. Tanssin alkeiskurssien jälkeen halukkaat voivat päästä tanssimaan Madares-ryhmän esityksiin.

Jäsentiedotearkistosta löydät tietoa vuoden aikana järjestetyistä tapahtumista, retkistä ja muusta toiminnasta:

Jäsentiedote_1-2018

Toimintakertomus 2017

Kreikka-aiheisia logo-tuotteita

Yhdistyksen logolla varustettuja paitoja voi tilata omatoimisesti Frame-Brodeerauksesta (Itkonniemenkatu 21, 70500 Kuopio). Logo on liikkeessä valmiina, ja paidat saa varasto- ja työtilanteesta riippuen 3 pv:ssä – 2 vko:ssa. Esim. hyvälaatuisen teknisen pikeepaidan saa noin 25 eurolla (kumipainatus). Logon saa myös brodeerattuna.

Frame Brodeeraus